Onze biologische vinaigrettes worden gemaakt met eerste koudgeperste Belgische koolzaadolie, ciderazijn, mosterd en honing om uw salades beter te begeleiden. Onze vinaigrettes worden gemaakt in België en hebben een originele smaak en zijn bovendien rijk aan omega-3-vetzuren. Ze worden bereid met ingrediënten uit de biologische landbouw.
Biologische ingrediënten zijn gezonder voor ons maar zeker ook beter voor het milieu omdat het gebruik van insecticiden, fungiciden, meststoffen en onkruidverdelgers sterk wordt verminderd en dus gecontroleerd. Dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van onze vinaigrettes. En ook al is het voor ons duidelijk om geen kunstmatige ingrediënten te gebruiken, ons biologische label certificeert dit aangezien het gebruik van kleurstoffen, bepaalde smaakstoffen en conserveermiddelen verboden is.
De vinaigrettes van Jannine hebben een zeer hoog honingpercentage en zijn op basis van biologische cider. Onze biologische koolzaadolie is Belgisch en wordt eerst koudgeperst. Het is rijk aan omega-3-vetzuren. Wij gebruiken alleen goede ingrediënten, kruiden en specerijen. Alle ingrediënten zijn meestal in je eigen keuken te vinden. Waarom probeert u niet onze vinaigrette te kopiëren of zelfs een nieuw recept uit te vinden?
Nous veillons à ce que la plupart de nos ingrédients soient d'origine belge et si ce n'est pas le cas, nous nous approvisionnons le plus près possible et aussi loin que nécessaire. La production de nos vinaigrettes ainsi que le conditionnement sont effectués en Wallonie finalement pas très loin de nos bureaux à Bruxelles.