the vinaigrettes

Onze biologische vinaigrettes worden gemaakt met eerste koudgeperste Belgische koolzaadolie, ciderazijn, mosterd en honing om uw salades beter te begeleiden. Onze vinaigrettes worden gemaakt in België en hebben een originele smaak en zijn bovendien rijk aan omega-3-vetzuren. Ze worden bereid met ingrediënten uit de biologische landbouw.

8 Kruiden
Appel citroen

BIO Ingrediënten

Biologische ingrediënten zijn gezonder voor ons maar zeker ook beter voor het milieu omdat het gebruik van insecticiden, fungiciden, meststoffen en onkruidverdelgers sterk wordt verminderd en dus gecontroleerd. Dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van onze vinaigrettes. En ook al is het voor ons duidelijk om geen kunstmatige ingrediënten te gebruiken, ons biologische label certificeert dit aangezien het gebruik van kleurstoffen, bepaalde smaakstoffen en conserveermiddelen verboden is.

De vinaigrettes van Jannine hebben een zeer hoog honingpercentage en zijn op basis van biologische cider. Onze biologische koolzaadolie is Belgisch en wordt eerst koudgeperst. Het is rijk aan omega-3-vetzuren. Wij gebruiken alleen goede ingrediënten, kruiden en specerijen. Alle ingrediënten zijn meestal in je eigen keuken te vinden. Waarom probeert u niet onze vinaigrette te kopiëren of zelfs een nieuw recept uit te vinden?

Simpele recepten

Maatschappelijk betrokken

Voor de productie van onze vinaigrettes gebruiken we biologische ingrediënten, werken we samen met lokale boeren en zorgen we ervoor dat elke deelnemer in de productieketen goed wordt beloond. Voor ons is dit een heel belangrijk sociaal engagement. Daarom plaatst een gemotiveerd team van Village N°1 tijdens de etiketteringsfase van onze flessen de stickers en het etiket op de flessen en zorgt ervoor dat ze op tijd bij uw dichtstbijzijnde winkel worden afgeleverd.

Nous veillons à ce que la plupart de nos ingrédients soient d'origine belge et si ce n'est pas le cas, nous nous approvisionnons le plus près possible et aussi loin que nécessaire. La production de nos vinaigrettes ainsi que le conditionnement sont effectués en Wallonie finalement pas très loin de nos bureaux à Bruxelles.

Lokaal aanpak

Informatie
Good & Food BV
Chaussée de la Hulpe 150
1170 Brussel
BTW : BE 0654.968.447
Ons contacteren
E-mail :
info@goodandfood.be
Telefoon :
+32(0)2 5 800 130Contacteer ons
Vind ons op social media
INFORMATIONS Good & Food SPRL
© Jannine & Family, 2024  - Alle rechten gereserveerd