De liefde voor simpele dingen

Alles begint met de vraag:

Hoe kan ik mijn kinderen beter voeden ?

Toen mijn zoon nog heel jong was, ontdekten we dat hij allergisch was voor veel ingrediënten die tegenwoordig vaak in onze voeding voorkomen. Mijn zoektocht naar betere voeding begon. Mijn kookkunsten zijn veel aandachtiger geworden. Toen ik begon met het lezen van etiketten, was ik verrast door de diversiteit aan ingrediënten die gebruikt worden in de meeste producten die tegenwoordig in onze supermarkten te vinden zijn en besloot ik producten te maken met alleen het hoogst noodzakelijke. Hoewel het heel leuk is om thuis maaltijden te bereiden met de kinderen, wilde ik als werkende moeder ook schone, smakelijke producten kunnen kopen, zodat ik mijn gezin te eten kon geven zonder naar het etiket te hoeven kijken.

Wie is Jannine dan ?

Om onze zoektocht naar de beste kwaliteit voort te zetten, hebben we onze mascotte Jannine gecreëerd. Jannine is een jonge boerin die van het leven houdt en de bevolking beter wil voeden. Gelukkig is Jannine niet alleen, ze neemt haar grote familie mee: de boeren, die de groenten verbouwen, de chef-koks met wie we onze heerlijke recepten ontwikkelen, de producenten die de filosofie delen en het team van Village No 1 dat zorgt voor de afwerking van onze producten.

Jannine & Familie zijn tevens de boerenfamilies die ons steunen !

Idealiter komen al onze groenten van boeren die we kennen, en idealiter kennen we zelfs het veld waar onze groenten vandaan komen. Toen we onze recepten ontwikkelden, realiseerden we ons dat dit idee tijd zou vergen. We stellen er alvast twee aan je voor en om op deze weg verder te gaan, is Jannine nog op zoek naar andere producenten om haar productie nog verder te verplaatsen.

Jasper Van Opstal

Sint-Pieters-Leeuw

Een lid van onze Jannine-familie is onze jonge boer Jasper Van Opstal die zijn uitstekende biologische pompoenen teelt en levert voor de bereiding van onze SINAASAPPELsoep. Met hun nootachtige smaak behoren ze tot de lekkerste pompoenen. Ze zijn goed houdbaar (tot maart) en tijdens de bewaring verbeteren de smaak en voedingswaarden verder. Jasper is al sinds zijn jeugd gepassioneerd door de landbouw en runt zijn kleine boerderij niet ver van Brussel in Sint Pieters-Leeuw.

De familie Deceuninck

Ardooie

De familie Deceuninck in Ardooie teelt voor ons de beste biologische witloof om WITTE soep van te maken. Een genot en een onverslaanbare frisheid!

Informatie
Good & Food BV
Chaussée de la Hulpe 150
1170 Brussel
BTW : BE 0654.968.447
Ons contacteren
E-mail :
info@goodandfood.be
Telefoon :
+32(0)2 5 800 130Contacteer ons
Vind ons op social media
INFORMATIONS Good & Food SPRL
© Jannine & Family, 2024  - Alle rechten gereserveerd