the SOUPES

Onze heerlijke soepen om op te warmen en van te genieten.

The White Soup
the Golden Soup
The Green Soup
The Orange Soup

BIO Ingrediënten

Biologische ingrediënten zijn gezonder voor ons maar zeker ook beter voor het milieu omdat het gebruik van insecticiden, fungiciden, meststoffen en onkruidverdelgers sterk wordt verminderd en dus gecontroleerd. Dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van onze soepen. En hoewel het voor ons duidelijk is om geen kunstmatige ingrediënten te gebruiken, certificeert ons biologische label dit omdat het gebruik van kunstmatige kleur-, smaak- en bewaarmiddelen verboden is.

De soepen van Jannine hebben een zeer hoog groentepercentage en zijn misschien wel de rijkste in het schap. We gebruiken alleen groenten, kruiden en soms fruit om een ​​beetje smaak en specerijen toe te voegen. Alle ingrediënten zijn meestal in je eigen keuken te vinden. Waarom probeer je er niet inspiratie uit te halen als je er zelf een maakt?

Simpele recepten

Maatschappelijk betrokken

Voor de productie van onze soepen gebruiken we biologische ingrediënten, werken we samen met lokale boeren en zorgen we ervoor dat elke deelnemer in de productieketen goed wordt beloond. Voor ons is dit een even belangrijke sociale betrokkenheid als de stap: het finaliseren van onze flessen. Een gemotiveerd team van Village No1 plakt de stickers en kraag op de flessen en zorgt ervoor dat deze op tijd bij jouw dichtstbijzijnde winkel worden afgeleverd.

We zorgen ervoor dat de meeste van onze ingrediënten van Belgische oorsprong zijn en als dit niet het geval is, betrekken we ze zo dichtbij mogelijk. De verwerking van onze kostbare groenten in onze soepen en de verpakking ervan gebeuren in Wallonië.

Lokaal aanpak

Afronding door onze vrienden uit dorp nr. 1

Dorp nummer 1 werd in 1965 opgericht om mensen met een handicap of mensen die uitgesloten zijn van het traditionele arbeidscircuit te ondersteunen door hen hoogwaardige werkgelegenheid en passende ondersteuning te bieden met als doel vervulling in het werk en re-integratie in het traditionele circuit te bereiken. Een team van een tiental mensen zorgt ervoor dat onze verpakkingen met de grootste zorg worden afgewerkt en afgeleverd bij onze klanten.

Informatie
Good & Food BV
Chaussée de la Hulpe 150
1170 Brussel
BTW : BE 0654.968.447
Ons contacteren
E-mail :
info@goodandfood.be
Telefoon :
+32(0)2 5 800 130Contacteer ons
Vind ons op social media
INFORMATIONS Good & Food SPRL
© Jannine & Family, 2024  - Alle rechten gereserveerd